Збір парафіну для виготовлення окопних свічок

Виконано

В суботу, 27 січня 2023 року, Українсько-Німецьке Об'єднання ОПОРА разом з волонтерами міста Дюссельдорф та Командою "Firma Strick" видобули приблизно 25 тонн парафіну, які будуть відправлені в Україну для вироблення окопних свічок.

Ми дуже вдячні волонтерам міста Дюссельдорф (@Марина Шифер, @Maksym und @Eduard Vigert und andere) за відкритість та пропозицію об'єднати зусилля, та зробити цю роботу разом!

Окремо дякуємо подружжю @Annette Poth та Hermann Josef Poth за їх активну позицію у підтримці України та українського народу!

Саме Annette була носієм інформації про наявність та доступність парафіну на фабриці Фірми Strick. В ніч перед Різдвом, побачивши у новинах повідомлення від волонтерів міста Дюссельдорф про потребу в парафіні для виготовлення окопних свічок, вона зв'язалася з каналом новин та дізналася контакт @Марина Шифер, яка в свою чергу звернулася до Опори, щоби спільними силами виконати роботу з видобування, фасування та повантаження парафіну у вантажівку.

У складі приблизно 25 осіб ми злагодженно та ефективно виконали цю роботу. Hermann Josef значно пришвидшив нашу роботу оперуючи вилочним навантажувачем. Дякуємо всім тим хто виконував цю важку працю! Окремо дякуємо нашим опорівцям за наданий фото та відео матеріал для створення цього звіту!

Окремими задачами перед ОПОРОЮ, окрім видобування парафіну, стояли пошук транспорту, транспортування, розвантаження, та розміщення парафіну на складі Опори. Ці задачі ми змогли реалізувати завдяки надзвичайно активним членам нашої організації, які з самовидданістю працюють на те, щоби допомагати Україні. Велика вдячність вам усім!

Разом ми - СИЛА!

Разом ми - ОПОРА!