Демо 24 лютого

24 лютого виповнився рік з моменту як російські окупаційні війська розпочали повномасштабне вторгнення в Україну. У цю річницю у місті Ессен землі Північний Рейн-Вестфалія відбувся мітинг на підтримку України.

Демо 24 лютого

Сотні українців та німців прийшли, аби виказати слова підтримки, шани та вдячності українським захисникам, всім живим та загиблим у цій війні. Запевнити всіх, що Україна ніколи не здасться і спільно з усім світом боротиметься до кінця, заради свободи та миру в Україні і цілому світі. Висловити вдячність місту Ессен, всій Німеччині, Європі і всьому світу за підтримку і спільну боротьбу з агресором.

Stop war.
Stop putin.

Важливі слова в цю річницю були сказані мером міста Ессен, паном Thomas Kufen , містянами та представниками місцевих українських та німецьких організацій, які надають потужну підтримку нашій країні.
Stiftung Universitätsmedizin, Werden hilft - Das Werdener Netzwerk @Thomas Schiemann, Deutsch Ukrainische Freundschaft Essen, Odessa Wir Helfen und Ukrainisch-Deutscher Verein "OPORA"

Speakers.
Kufen.

Відбулася трансляція відеозвернення мера міста Рівне, яке є містом-побратимом Ессена. Пан Олександр Третяк подякував німецькому суспільству, міській адміністрації Ессена та місцевим благодійним організаціям за всебічну підтримку, а також звернувся до усіх українців в Ессені, нагадавши, що хоч ми й далеко один від одного, ми все ще одна родина, одна країна і це відчувається крізь відстань.

Фінальною частиною була хода зі 100-метровим українським прапором, яка супроводжувалася виконанням Гімну України, українських пісень та вигукуванням гасел із закликом надати Україні зброю та зупинити росію.

Banner for Ukraine.
Big Ukrainian flag.